InformNapalm розпочав інформаційну кампанію, спрямовану на солдатів КНДР у Росії
InformNapalm розпочав інформаційну кампанію, спрямовану на солдатів КНДР у Росії

InformNapalm розпочав інформаційну кампанію, спрямовану на солдатів КНДР у Росії

Інформацію північнокорейським солдатам на полі бою будуть доносити різними засобами: від точкового розповсюдження листівок до трансляцій з гучномовців на дронах або через радіоефіри.

Міжнародна розвідувальна спільнота InformNapalm повідомила про початок інформаційної кампанії, спрямованої на солдатів Північної Кореї, яких Росія залучає до війни проти України.

«Ми спеціально та цілеспрямовано відкрито говоримо, що плануємо і будемо доносити солдатам Північної Кореї інформацію на полі бою різними засобами: від точкового залистування листівками до трансляцій з гучномовців на дронах або через радіоефіри. І ми це кажемо відкрито, щоб розвідка Північної Кореї, яка моніторить твіти корейською, розуміла, що у них почнуться великі проблеми одразу, як їх солдати з'являться в полях», - йдеться у повідомленні міжнародної спільноти.

Члени спільноти розповіли, як відбувалася підготовка до інформкампанії: «Разом із нашими друзями, перекладачами на корейську мову, ми декілька днів обговорювали різні ідеї та сьогодні публічно стартували цікавий тред у твіттері, спрямований на залучення людей з Південної Кореї до спільної роботи над матеріалами, які можуть поширюватись і транслюватись на полі бою у разі появи там солдат Північної Кореї».

Залучення людей з Південної Кореї пояснюється тим, що у них  є значний досвід у контрпропаганді щодо північних корейців. Крім того, «це гарний привід посилити співпрацю між нашими країнами, хай навіть на неформальному рівні», - зазначають у InformNapalm.

«Ми впевнені, що Кім Чен Ину байдуже, чи отримає він звістки про загибель його солдат, які вже продані в рабство Путіну. Але йому не все одно, коли ця сила повернеться медійно проти них самих і боляче вдарить по режиму. І у Південної Кореї є хороші шанси допомагаючи Україні, вирішити і свою проблему. Головне,  розпочати синергію в цьому напрямку», - вважають учасники міжнародної розвідувальної спільноти.

Фото з твіту спільноти InformNapalm в соцмережі Х 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Источник материала
loader