Майбутні телефони OnePlus матимуть Gemini
Майбутні телефони OnePlus матимуть Gemini

Майбутні телефони OnePlus матимуть Gemini

Останні новини від OnePlus підтверджують, що майбутня флагманська серія телефонів компанії буде поставлятися з попередньо встановленою програмою Gemini як стандартною програмою-помічником, яка замінить Google Assistant. Очікується, що це не помилка, оскільки ще у квітні OnePlus помилково підтвердив, що «Gemini 1.0 Ultra» з’явиться на своїх пристроях пізніше цього року.

Якщо все йде правильно, OnePlus не буде першим брендом, який відмовиться від Google Assistant для Gemini AI як стандартного помічника. Motorola і навіть сама Google відійшли від Google Assistant. Google оголосив, що для телефонів Pixel 9 або пізніших AI Gemini AI буде помічником за замовчуванням . Крім того, телефони Pixel із 2 ГБ оперативної пам’яті або більше підтримуватимуть завантаження окремої програми Gemini з Play Store.

Примітно, що Google Assistant все ще буде доступний на телефонах OnePlus, але він не буде опцією за замовчуванням. Щоб використовувати Google Assistant замість Gemini, користувачам потрібно буде відкрити програму Gemini та вручну повернутися до Assistant. Для вже доступних телефонів OnePlus на ринку, які незабаром оновляться до OxygenOS 15, Assistant все ще буде доступний на пристрої, якщо користувачі не вирішать інсталювати Gemini.

За даними BusinessToday, «у майбутніх телефонах флагманської серії OnePlus буде попередньо встановлено Google Gemini як помічника за замовчуванням. Користувачі інших смартфонів OnePlus можуть завантажити окрему програму Google Gemini, однак Google Assistant працюватиме як помічник за замовчуванням».

У OnePlus вже є пристрій, який за замовчуванням надасть вам смак Gemini Assistant. Мабуть, OnePlus 13 стане першим смартфоном бренду, який відмовиться від Google Assistant для Gemini, оскільки телефон уже анонсував презентацію 31 жовтня в Китаї, а глобальний випуск очікується в найближчі місяці. Нещодавно ми побачили відео про розпакування OnePlus 13, а також занурилися в характеристики та програмне забезпечення.

Источник материала
loader
loader