Наче у страшному сні для Луніна: Барселона завдяки дублю Левандовського знищила Реал у Мадриді
Наче у страшному сні для Луніна: Барселона завдяки дублю Левандовського знищила Реал у Мадриді

Наче у страшному сні для Луніна: Барселона завдяки дублю Левандовського знищила Реал у Мадриді

Реал – Барселона 0:4

Голи: Левандовський, 54, 56, Ямаль, 77, Рафінья, 85

Перед цим поєдинком Барселона випереджала Реал на три бали – 27 проти 24-х у "вершкових". А це ціна однієї перемоги, інформує 24 Канал.

Тайм нереалізованих моментів "вершкових"

Андрій Лунін очікувано вийшов у старті Реала після того, як Тібо Куртуа потрапив у лазарет. У найближчих матчах українець точно захищатиме володіння "Королівського клубу". Вже на 2-й хвилині Мбаппе змарнував 100-відсоткову нагоду. Кіліан не забив у ближній кут, після того, як опинився перед голкіпером "блаугранас".

Гості відповіли ударом Ямаля, з яким впорався Лунін. Українець показав 17-річному діаманту суперника, що так просто його не переграти.

Після стартової 10-хвилинки два хороші моменти Реала не завершились голом. Спершу Мбаппе пробив вище воріт після помилки у захисті каталонців та дальнього удару. А вже через декілька хвилин Пенья у карколомному стрибку потягнув розстріл впритул від Беллінгема. Однак у цьому епізоді був офсайд.

На 20-й хвилині Рафінья пробив вище воріт. М'яч полетів високо на трибуни, які у першому таймі розташувались за спиною Лунін. "Королівський клуб" відповів диво-моментом. Вінісіус на швидкості легко пробіг суперника, змістився ближче до центру, але теж не зміг забити у ближній кут воріт.

Через 10 хвилин рахунок в Ель-Класіко нарешті було відкрито. Але суддя скасував гол Мбаппе через офсайд у Кіліана.

На перерву команди пішли за нулів на "Сантьяго Бернабеу".

Реал не був схожий сам на себе

Другий тайм стартував із гола від Барселони. Касадо ідеальною передачею розрізав захист господарів. Левандовському залишилось лише переграти Луніна, що він і зробив – 0:1.

Левандовському знадобилось лише дві хвилини для того, щоб подвоїти перевагу "блаугранас" із передачі Бальде. Роберт оформив дубль за дві хвилини!

Відео дубль Левандовського

На екваторі тайму Мбаппе забив у ворота Барселони, але з офсайда. Рахунок не змінився 0:2. Гості відповіли ударом у стійку від Левандовського. Роберт був близький до хет-трика.

Через дві хвилини Левандовський міг знову забивати. Поляк пробив значно вище воріт.

На 77-й хвилині Барса підтвердила, наскільки це був жахливий матч від Реала. Ямаль потужним ударом під поперечину вразив володіння Луніна – 0:3.

Відео голу Ямаля

Наприкінці матчу Рафінья красиво перекинув Андрія – 0:4.

Фінальний свисток зафіксував розгромну перемогу Барселони на полі Реала 0:4. Каталонці збільшили свою перевагу у таблиці Ла Ліги вже до 6 балів.

Теги по теме
футбол Реал
Источник материала
loader
loader