Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 жовтня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 жовтня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 жовтня 2024 року

Збори на потреби ЗСУ та інтерв’ю Гетманцева.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом» й окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «Ми — Україна», «Інтер».

Блоків «1+1» та ICTV/СТБ у національному етері цієї доби не було.

У блоці каналу «Ми — Україна» офіцер першого загону «Омега» з позивним Бруно розповідав про збір на засоби радіоелектронної боротьби та спеціальні плати для боєприпасів.

Про штурми росіян у районі Торецька говорила Анастасія Бобовнікова, речниця оперативно-тактичного угрупування «Луганськ». Вона розповіла, що окупанти атакують позиції українських військ дронами сотню разів на день.

Боєць із позивним Форест, офіцер 65-ї окремої механізованої бригади «Великий луг», пояснив, чому бійцям постійно потрібні нови системи РЕБ — їх потрібно міняти регулярно, щоб адаптуватись до винаходів ворога і протидіями їм.

Про саміт БРІКС говорили з колишнім міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним. Він був гостем студії наживо. 

Транслювали виступ Руслана Стефанчука, спікера Верховної ради України, на Кримській платформі у Латвії. 

Ще один збір оголосили в етері «Інтер» — цього разу на трактор для будівництва фортифікацій на околицях Часового Яру та інших населених пунктів. Про ситуацію на цьому відтинку фронту медійники говорили зі Станіславом Бунятовим, тимчасово виконувачем обов'язки командира роти Рубпак 24 окремого штурмового батальйону «Айдар». Він сказав, що бійці не покладаються на роботу вищого командування і хочуть самі підготувати позиції, аби стримувати навалу противника.

В інтерв’ю Newsмейкер героєм був Данило Гетманцев, голова комітету ВРУ з питань фінансів (партія «Слуга народу»). Ведуча сказала, що студенти і викладачі в університеті, де він викладає, бояться ставити йому питання на камеру. Нардеп відповів, що він дуже відкрита людина. Гетьманцев говорив про видатки, зокрема, на армію і державний апарат.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Источник материала
loader
loader