Сміливі образи Пивоварова, новорічний Макс Барських і драйвовий Галич: 7 музичних новинок тижня
Сміливі образи Пивоварова, новорічний Макс Барських і драйвовий Галич: 7 музичних новинок тижня

Сміливі образи Пивоварова, новорічний Макс Барських і драйвовий Галич: 7 музичних новинок тижня

Цього тижня Артем Пивоваров експериментував зі своїм образом, а Макс Барських почав готувати фанів до новорічних свят. У матеріалі Show24 дізнавайтесь більше про останні музичні новинки цього тижня.

Макс Барських

Співак презентував новий кліп, режисером якої став Алан Бадоєв. Прем'єра присвячена майбутньому шоу співака, що відбудеться у Києві 21 грудня і заздалегідь готує фанів до новорічно-святкового настрою. У відео Макс знову експериментує з образом, повернувшись до платинового блонду та трендових кольорів сезону.

Макс Барських – "Я вже не ти": дивіться відео онлайн

Артем Пивоваров і ONUKA

У рамках нового проєкту Артема Пивоварова "ВІРШІНШІ" вийшов його перший трек та кліп "Сьогодні", в основі якого однойменний вірш Михайля Семенка. У кліпі музикант перевтілився у різноманітні образи. Для ONUKA це також був експеримент та вихід із зони комфорту.

Артем Пивоваров і ONUKA – "Сьогодні": дивіться відео онлайн

O.Torvald

Колектив презентував кліп на пісню "Хейту на зло", яка увійшла до альбому "Втома". Головну роль у "панковому" відео зіграв Олександр Терен. За сюжетом, дві команди скейтерів – "лузери" та "красавчики" змагаються за перемогу. Ідея відео в тому, щоб показати, як важливо не здаватися.

O.Torvald – "Хейту на зло": дивіться відео онлайн

Олена Тополя

Співачка презентувала нову пісню, основою для якої став вірш Лесі Українки. Музику до твору писали з допомогою штучного інтелекту.

Цей вірш дуже нагадує мене в дитинстві. Він прямо як рідненький ліг на серце. Я щаслива, що мала змогу виконати таку пісню на такий прекрасний вірш, і що саме мені випала ця можливість,
– поділилась Олена Тополя.

Олена Тополя – "Як дитиною, бувало": слухайте онлайн

NICOLE

Юна співачка презентувала новий трек, що закликає до танцю та самовираження у будь-який спосіб. За сюжетом кліпу, PARFENIUK відкриває для NICOLE двері шоубізнесу. Заручившись підтримкою POSITIFF, співачка отримує поради, як знімати кліпи на мільйони переглядів. Єгор Андрюшин зробив їй перевтілення, а Сімбочка поділилась зі співачкою лайфхаками для соцмереж.

NICOLE – TikTok: дивіться відео онлайн

Марта Адамчук

Співачка випустила офіційний реліз live-версії вже відомої композиції "Рожевий туман". У треку розповідається історія дівчини, яка не загубиться в темряві завдяки своїм світлим почуттям. Ця пісня підкорила користувачів соцмереж, тому вийшла в унікальній версії, де всі партії записані наживо.

Марта Адамчук – "Рожевий туман": дивіться відео онлайн

DOMIY & SHUMEI

Музиканти презентували ліричну композицію про кохання, яке не минатиме, якщо є справжнім. Романтичний кліп знято у центрі Львова.

DOMIY & SHUMEI – "Не пройде": дивіться відео онлайн

Источник материала
loader