Tempo L16 – ідеальні умови для росту та розвитку кожної рослини
Tempo L16 – ідеальні умови для росту та розвитку кожної рослини

Tempo L16 – ідеальні умови для росту та розвитку кожної рослини

Сівалки точного висіву Tempo L 16 від компанії Väderstad є найпродуктивнішими, найуніверсальнішими та найточнішими широкозахватними сівалками серед представлених на світовому та вітчизняному ринках. Наразі вони забезпечують висів практично всіх сільськогосподарських культур точним способом із міжряддям 700/750/762 мм.

2017 04 28 14.27.45 1

Незважаючи на значну ширину захвату, всі 16 висівних секцій сівалок Tempo L 16 завжди висівають насіння на однакову глибину незалежно від стану ґрунту, рельєфу поля та їхнього розміщення на рамі, адже Tempo L має функцію гідравлічного перенесення ваги з центральної частини сівалки на бокові крила (або навпаки), забезпечуючи таким чином однакові умови для роботи висівних секцій як в центральній частині машини, так і по краям.

2017 04 28 14.28.37 1

Також для створення оптимальних умов для кожної насінини всі висівні секції сівалок Tempo можуть бути оснащені системою активного гідравлічного довантаження, яка миттєво реагує на зміну стану ґрунту або ж його типу, підтримуючи таким чином заданий оптимальний тиск опорних коліс висівної секції на ґрунт у встановлених межах. Ця система покращує точність дотримання глибини висіву, яка за низького тиску на секцію може змінюватися й мінімізує ризики ущільнення бокових стінок висівної борозни (надмірний тиск, що ускладнює її закриття та порушує розвиток коренів в процесі вегетації).

Для досягнення оптимального результату в кожній частині поля після простих налаштувань кожна окрема висівна секція сівалки працює  повністю в автоматичному режимі, збільшуючи або зменшуючи тиск на секцію залежно від стану ґрунту.

170411 182403 2412

Широкі межі налаштування дають змогу забезпечити ідеальний висів як на важких глинистих ґрунтах, так і на піщаних. Контроль за роботою кожної із секції відбувається в режимі реального часу за допомогою монітора, що допомагає швидко реагувати на зміни.


Перегляди: 1
Источник материала
loader
loader