Запросив її на вокзал, – зірка "Ліги сміху" розповів про незвичне побачення з коханою
Запросив її на вокзал, – зірка "Ліги сміху" розповів про незвичне побачення з коханою

Запросив її на вокзал, – зірка "Ліги сміху" розповів про незвичне побачення з коханою

Комік Іван Люлєнов переконаний, що ідеальне побачення не вимагає дорогих подарунків чи складних планів. Найголовніше – емоційна близькість та вміння зробити момент особливим для обох. За лаштунками шоу "єПитання" актор і гуморист розповів про побачення, яке найбільше запам'яталося.

На одному з перших побачень ми вирішили піти на концерт. Після виступу запросив її на вокзал замість звичних місць для прогулянки. Там на той момент був ремонт, встановили нові ескалатори, тож станція виглядала незвично красиво, майже як аеропорт,
– розповів Люлєнов.

Зірка "Ліги сміху" додав, що станція здавалась йому ідеальним місцем для затишної розмови. Вокзал для нього – важливе та особливе місце, бо саме звідти він часто їхав додому, в Молдову. Тож пара сіла в залі для очікування й почала спілкуватися.

"Вона була вражена. Не впевнений, чи в хорошому сенсі. Але тоді думав, що це було романтично. До речі, цікавий факт: після цього випадку наші стосунки стали ближчими. І ми почали зустрічатися", – поділився Іван Люлєнов.

Запросив її на вокзал, – зірка "Ліги сміху" розповів про незвичне побачення з коханою - Фото 1
Іван Люлєнов / Фото "Нового каналу"

Особисте життя українських зірок: останні новини

  • Українська акторка Ольга Атанасова зізналась, що готова до серйозних стосунків. Вона не проти мати поруч надійного коханого чоловіка.
  • Співак Міша Крупін розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перед цим вперше вийшов у світ. Причиною розриву стала відстань. Наразі артист не зацікавлений у новому романі.
  • Ведучий Слава Дьомін хотів побудувати романтичні стосунки з Ксенією Мішиною. Та акторка була не готова до серйозного роману.
Источник материала
loader