Гуляш із курячих сердечок з грибами – це те, що сподобається всім, інформує Fajne gotowanie. Все завдяки густому та дуже ароматному соусу.
Гуляш з курячими серцями та грибами
- Час: 1 година
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 500 грамів сердець птиці;
– 100 грамів цибулі;
– 50 грамів вершкового масла;
– 15 грамів пшеничного борошна;
– 90 грамів моркви;
– 230 грамів червоного перцю;
– 130 грамів печериць;
– спеції: сіль, перець, майоран, солодкий перець, гострий перець, мелений часник – до смаку.
Приготування:
- Сердечка ретельно почистіть, наріжте на шматочки та промийте.
- У каструлі розтопіть масло і обсмажте сердечка.
- Залийте їх 650 мілілітрів води та варіть протягом години.
- На сковороді розігрійте масло, що залишилося, і обсмажте нарізані моркву і гриби, нарізані кубиками цибулю і перець.
- Додайте овочі до киплячих сердечок.
- Додайте спеції та перемішайте.
- Варіть до м’якості м’яса та овочів.
- Подавайте разом із неймовірним соусом.
Дізнайтеся деталі: як смажити м'ясо без бризок.