Арсенал без Зінченка втратив перемогу над Ліверпулем: відеоогляд гарячої битви в АПЛ
Арсенал без Зінченка втратив перемогу над Ліверпулем: відеоогляд гарячої битви в АПЛ

Арсенал без Зінченка втратив перемогу над Ліверпулем: відеоогляд гарячої битви в АПЛ

Арсенал – Ліверпуль 2:2

Голи: Сака, 9, Меріно, 43 – ван Дейк, 18, Салах, 81.

В чемпіонаті Англії завершився 9 тур сезону 2024-2025. Центральна зустріч вікенду відбулась в неділю, 27 жовтня, у Лондоні, де місцевий Арсенал приймав лідера таблиці Ліверпуль, повідомляє 24 Канал.

Знову без Зінченка

Після поразки від Борнмута минулого туру "канонірам" необхідно було грати лише на поразку. Відстань від Ліверпуля тоді збільшилась до чотирьох балів, тож очна зустріч була прекрасною можливістю скоротити відставання.

Знову не отримав місця у стартовому складі Зінченко. Українець так і просидів всю гру на лаві. Арсенал розпочав матч дуже вдало, відкривши рахунок на 9 хвилині.

Після закидання від Вайта захист Ліверпуля дозволив Сака прийняти м'яч, обробити його та пробити Келлехера. Господарі продовжили тиснути, проте мерсисайдці вдало скористались кутовим. Вірджил ван Дейк головою зрівняв рахунок.

Арсенал не дотерпів

На перерву команди все ж пішли за переваги Арсеналу, якому також допоміг стандарт. Меріно відгукнувся на подачу Райса та оформив свій перший м'яч за Арсенал. Після перерви лондонці віддали м'яч Ліверпулю, проте непогано діяли у захисті.

Однак одна з небагатьох вилазок вперед призвела до фатальної контратаки. Трент запустив по флангу Нуньєса, той відпасував в центр на Салаха і єгиптянин знову відновив паритет.

Таким чином Арсенал та Ліверпуль не виявили сильнішого і цей рахунок більше на користь Манчестер Сіті. Саме підопічні Гвардіоли завершили тур на першому місці. Мерсисайдці відстають на один бал, а ось лондонці – аж на п'ять.

Відеоогляд матчу Арсенал – Ліверпуль

Источник материала
loader