Челсі — Ньюкасл. Напередодні
Челсі — Ньюкасл. Напередодні

Челсі — Ньюкасл. Напередодні

У рамках дев'ятого туру англійської Прем'єр-ліги-2024/25 на нас чекає протистояння між лондонським Челсі та Ньюкасл Юнайтед, яке відбудеться на Стемфорд Брідж.

[ * ] — позиція в турнірній таблиці АПЛ перед початком туру


[6] ЧЕЛСІ — НЬЮКАСЛ ЮНАЙТЕД [9]

НЕДІЛЯ, 27 ЖОВТНЯ, 16:00. СТЕМФОРД БРІДЖ, ЛОНДОН. ГОЛОВНИЙ АРБІТР — САЙМОН ГУПЕР. ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ НА SETANTA SPORTS


З призначенням Енцо Марески на посаду головного тренера Челсі в стані "пенсіонерів" панують дуже великі надії на довгоочікуваний вихід команди із затяжної кризи, і ці надії не є безпідставними. З урахуванням того, що говорить прямолінійний італієць у спілкуванні з пресою та журналістами, новий керманич лондонців чудово розуміє та знає ті аспекти, в яких його команді потрібно додавати для того, щоб повернутися до статусу претендентів на титул. І найголовніше – Мареска часто у публічному полі акцентує увагу саме на проблемах, а не успіхах Челсі під його керівництвом. І, заради справедливості, ці успіхи вже є.
Челсі — Ньюкасл. Напередодні - Фото 1
Можливо, часом "пенсіонерам" і не вистачає цієї самої ставки на результат, через що й відбуваються втрати очок з організованими командами на кшталт Ліверпуля чи Ноттінгем Форест. З іншого боку, ми чудово розуміємо, що зараз завдання Марески — це довести до розуму той виконаний обсяг роботи з його попередником Маурісіо Почеттіно і поставити команді той футбол, який приноситиме Челсі результати на тривалій дистанції. Благо з ротацією у "синіх" жодних проблем немає, та й із травмами зараз у лондонській команді повний порядок, тому нестачі кадрів тренерський штаб точно не має — навіть навпаки, Мареска має в цьому аспекті приємний головний біль.
Що стосується Ньюкасл Юнайтед, то на стартовому відрізку нового сезону є зовсім небагато моментів, за які можна було б похвалити "сорок". Швидше навпаки, підопічні Едді Гау на даний момент більше розчаровують, хоч і не можна сказати, що поточний стан справ став великим сюрпризом через те, що влітку керівництво Ньюкасла насамперед займалося вирішенням проблем із дотриманням фінансових правил АПЛ.
Челсі — Ньюкасл. Напередодні - Фото 2
Також не можна не згадати про кадрові проблеми Ньюкасла, які тягнуться ще з минулої кампанії. У "сорок" і без того не найкращий рівень ротації складу, через що конкурувати за високі позиції стає набагато важче. У підсумку зараз ми маємо те, що колектив Гау у чотирьох матчах АПЛ поспіль не знає перемог, і підходить до сьогоднішнього протистояння в якості аутсайдера. Проте все ж не забуваємо те, що саме з організованими прагматичними суперниками у Челсі зазвичай і стаються осічки, а Ньюкасл Юнайтед якраз і відноситься до такого прошарку команд, які прагнуть перебороти опонента, а не обіграти його у футбол.
За версією букмекерів, фаворитами майбутнього протистояння є підопічні Енцо Марески. Так, на перемогу Челсі пропонується коефіцієнт 1,77, тоді як потенційний успіх Ньюкасла оцінюється показником 4,20. Ймовірність нічийного результату представлена коефіцієнтом 4,20. 

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ


ЧЕЛСІ : Р. Санчес — Джеймс, В. Фофана, Колвілл, Кукурелья — Кайседо, Енцо — Мадуеке, Палмер, Санчо — Джексон

НЬЮКАСЛ ЮНАЙТЕД : Поуп — Лівраменто, Шер, Берн, Голл — Тоналі, Бруно, Жоелінтон — Гордон, Ісак, Барнс

Не зіграють: Келліман — Ботман, Ласеллс, Тріпп'єр, Вілсон, Майлі

Під питанням: ... — Дубравка


ОЧНІ ЗУСТРІЧІ



ПОТОЧНА ФОРМА


Челсі — Ньюкасл. Напередодні - Фото 3
footballпрогноз 2:1

 

Источник материала
loader