Шість речей для кухні, на які не варто витрачати грошей
Шість речей для кухні, на які не варто витрачати грошей

Шість речей для кухні, на які не варто витрачати грошей

Експерти кажуть, що ми часто заповнюємо нашу кухню речами, які насправді є зайвими там, пише Homes and gardens.

Ящики для підігріву

Якщо ви регулярно не приймаєте великі компанії, то нагрівальні ящики використовуються рідко. У більшості кухонь вони займають цінний простір, який можна було б використати для необхідного кухонного зберігання.

Замість ящиків, інвестуйте в потужну піч, яка має багато функцій. Ваша піч може виконувати ту ж функцію, роблячи ящики зайвими.

Довідка: Висувний ящик для підігріву, який іноді називають ящиком для випікання, можна використовувати, щоб допомогти хлібному тісту піднятися, зберегти страви теплими до подачі, а іноді його можна використовувати як повільну плиту. Обігрівальні ящики доступні як окремий прилад, вбудований в кухонні шафи, так і як елемент кухонної плити.

6

Фото Becky Shea Design

Вбудована кавоварка

Ще одна спокуса, перед якою важко встояти, – це вбудована кавоварка.

Є багато автономних кавоварок, які стильно розмістяться на вашій стільниці, що їх буде шкода ховати. Щоб поєднати стиль і функціональність, зверніть увагу на моделі, які добре працюють і відповідають естетичному вигляду вашої кухні.

5

Фото Shani Core, Matt Horton

Наповнювачі горщиків

Якщо ви любите готувати, то, напевно, розглядали можливість встановлення крана для каструль. Кран забезпечує прямий доступ до води для каструль, поки вони на плиті. Цей механізм насправді не такий практичний, як може здатися.

Крани для каструль можуть виглядати стильно і зручно, але вони часто супроводжуються непотрібними витратами, як на установку, так і на обслуговування. Окрім додаткової сантехніки, вони можуть вимагати регулярного догляду та схильні до протікання.

Крім того, вони не допомагають з перенесенням важких каструль назад до раковини для зливу, тож їхня практичність часто перебільшена.

Краще сплануйте кухонне компанування так, щоб врахувати зручний зв'язок між плитою і раковиною. Класичне трикутне планування кухні може бути дуже корисним у таких випадках.

1

Фото Becky Shea Design

Кухня – душа кожного дому. Щоб вона була не лише стильною, а й зручною, варто ретельно продумати наповнення. На щастя, у VIYAR представлений великий вибір карго, полиць, кошиків, сушок та інших товарів, з якими навіть маленька кухня стане функціональною та трендовою.

Парова піч

Нема потреби витрачати гроші на всі сучасні кухонні гаджети.

У мене є парова піч, якою я ніколи не користуюсь. Перед покупкою дорогого приладу запитайте себе, які функції вам справді потрібні і які ви будете використовувати,
– радить дизайнерка Клаудія Дорш.

Натомість розгляньте кухонні гаджети або малі прилади, які пропонують те, чого немає у інших. Можливо, фритюрниця з повітряним обігрівом стане необхідною частиною вашої кухні, або стаціонарний міксер буде кориснішим доповненням до вашого простору.

2

Фото Jennifer Barron

Соковичавниці

Говорячи про малі кухонні прилади, вам абсолютно не потрібно витрачати гроші на кожен популярний гаджет, що з'являється в трендах. Інакше ви просто заповните кухонні стільниці предметами, які ніколи не використовуєте. Для дизайнерів соковитискач – це один з тих приладів, які не варто купувати.

Привабливість соковичавниці цілком зрозуміла. Вона має стильний вигляд. Також купуючи цю техніку, вам здається, що ви робите здоровий вибір. Однак, перед тим, як витрачати кошти на цю річ, добре подумайте, чи справді будете її використовувати.

Часто їх просто ховають у шафу, коли перший запал проходить. Крім того, соковичавниці можуть бути громіздкими, займати багато місця на столі, а їх чистка може перетворитися на справжню муку.

Фото Becky Shea Design/Jake Shea Photography

Сумісні прилади

Може виникнути спокуса інвестувати в кожен прилад, щоб вони всі були в одній стилістиці, але вам не потрібно замінювати наявні прилади лише з естетичних міркувань. Зосередьтеся на основному приладі, яким ви користуєтеся найбільше, а потім інтегруйте холодильник і посудомийну машину так, щоб вони гармонійно поєднувалися з вашими меблями.

Дизайнери рекомендують підхід міксування та поєднання. Варто зосередитися на інвестиціях у один або два елементи, які мають для вас найбільше значення. Наприклад, якщо готування – це ваша пристрасть, то якісна плита або витяжка можуть справді змінити ситуацію.

А для менш помітних приладів, таких як посудомийна машина чи холодильник, розгляньте більш бюджетні варіанти. Ви навіть можете інтегрувати ці прилади, обшивши їх дверцятами, які відповідають вашим меблям, щоб їхній вигляд зливався з дизайном.

4

Фото Neptune

Источник материала
loader
loader