Вест Гем — Манчестер Юнайтед. Напередодні
Вест Гем — Манчестер Юнайтед. Напередодні

Вест Гем — Манчестер Юнайтед. Напередодні

У рамках дев'ятого туру англійської Прем'єр-ліги-2024/25 на нас чекає протистояння між лондонським Вест Гемом та Манчестер Юнайтед, яке відбудеться на Лондон Стедіум.

[ * ] — позиція в турнірній таблиці АПЛ перед початком туру


[15] ВЕСТ ГЕМ — МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД [12]

НЕДІЛЯ, 27 ЖОВТНЯ, 16:00. ЛОНДОН СТЕДІУМ, ЛОНДОН. ГОЛОВНИЙ АРБІТР — ДЕВІД КУТ. ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ НА SETANTA SPORTS


Напевно, після відходу Девіда Моєса, якого часто критикували за надто прагматичний та захисний футбол, уболівальники Вест Гема сподівалися далеко не на ті результати, які нині демонструє команда під керівництвом Хулена Лопетегі. Перед стартом цього туру "молотобійці" були на 15-му рядку, але з урахуванням матчів, що вже відбулися в суботу, ситуація стала ще гіршою, і якщо так триватиме і далі, питань щодо майбутнього Лопетегі стане ще більше.
Вест Гем — Манчестер Юнайтед. Напередодні - Фото 1
У стартових восьми матчах Прем'єр-ліги Вест Гем набрав лише вісім очок, і бачити те, як фанати лондонців тиждень за тижнем залишають трибуни ще до фінального свистка, стало вже якоюсь неприємною традицією. Більше того, через вилучення у минулому провальному матчі проти Тоттенгема "молотобійцям" сьогодні не зможе допомогти лідер атаки Мохаммед Кудус. Щоправда це не означає, що на Вест Гем чекає на 100% провал, адже майбутній суперник також перебуває далеко не у найкращій своїй формі.
Поряд зі словом "звільнення" останнім часом часто фігурує у пресі прізвище головного тренера Манчестер Юнайтед Еріка тен Гага. Навіть з урахуванням чергових дорогих трансферів, гучні слова нідерландського фахівця під час пресконференцій поки що й близько не стикаються з реальністю. І це не означає, що позитивні моменти в грі Юнайтед геть відсутні — просто тен Гаг на них робить такий великий акцент, начебто вони систематично і стабільно дають результат. Ні, на цьому етапі не приносять, бо 12 місце перед початком цього туру — це й близько не те, на що розраховують в керівництві манкуніанців.
Вест Гем — Манчестер Юнайтед. Напередодні - Фото 2
З іншого боку, Юнайтед не програє вже чотири матчі поспіль, щоправда, три з них команда тен Гага звела до нічийних результатів. Також не можна не похвалити "червоних дияволів" за другий тайм у минулому турі проти Брентфорда, який і дозволив манкуніанцям набрати у свій актив три очки та подарувати певні надії вболівальникам МЮ на світле майбутнє під керівництвом нідерландського фахівця.
За версією букмекерів, фаворитами майбутнього протистояння є підопічні Еріка тен Гага. Так, на перемогу Манчестер Юнайтед пропонується коефіцієнт 2,35, тоді як потенційний успіх Вест Гема оцінюється показником 2,92. Ймовірність нічийного результату представлена коефіцієнтом 3,70. 

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ


ВЕСТ ГЕМ : Ареола — Ван-Біссака, Тодібо, Кілман, Емерсон — Гвідо — Боуен, Соучек, Пакета, Саммервілл — Антоніо

МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД : Онана — Мазрауї, Лінделеф, де Лігт, Лісандро — Еріксен, Каземіро — Рашфорд, Бруну Фернандеш, Гарначо — Гойлунн

Не зіграють: Фюллькруг, Кудус — Йоро, Маласія, Магвайр, Мейну, Еванс, Антоні, Шоу, Маунт

Під питанням: ... — ...


ОЧНІ ЗУСТРІЧІ



ПОТОЧНА ФОРМА


Вест Гем — Манчестер Юнайтед. Напередодні - Фото 3
footballпрогноз 1:2

 

Источник материала
loader