Вірусний трек: як гурт Coldplay увірвався в найпопулярніші тренди
Вірусний трек: як гурт Coldplay увірвався в найпопулярніші тренди

Вірусний трек: як гурт Coldplay увірвався в найпопулярніші тренди

Улітку, 23 серпня, команда опублікувала пісню під назвою We Pray, яка записана у співпраці з іншими артистами, а саме: Elyanna, Little Simz, Burna Boy, TINI. А от креативність полягає в тому, що Coldplay продемонстрували не тільки оригінальний трек, а згодом опублікували три інші версії пісні, які записали співаки, пише Show 24.

Версії треку We Pray

Зазначимо, що згаданий трек увійшов до нового альбому колективу під назвою Moon Music. На платформі ютуб новинки зібрали мільйонні перегляди, а користувачі у коментарях залишають слова захвату. Дехто навіть зазначив, що "Coldplay показали, що навіть у темряві є надія на світло".

WE PRAY – Coldplay, Little Simz, Burna Boy, Elyanna, TINI: слухайте онлайн

У вересні на офіційних стрімінгових платформах з'явились версії інших виконавців. Додамо, що вони теж знайшли схвалення серед публіки. Ба більше, сьогодні гурт Coldplay знаходиться у турі, а на виступи запрошує артистів, де вони виконують We Pray у власних інтерпретаціях.

Coldplay – WE PRAY (Little Simz Version: слухайте онлайн

Ще одна версія представлена виконавицею Elyanna. У соцмережах продемонстрували один із концертів команди, де зібрались всі артисти, щоб виконати вже по-справжньому легендарну пісню.

WE PRAY – Coldplay, Elyanna, Little Simz, Burna Boy, TINI (Elyanna Version): дивіться відео онлайн

Однак найпопулярнішим варіантом залишилась версія співачки TINI. Її найбільше поширюють у тіктоці, а користувачі пишуть, що саме ця виконавиця "розкачала трек".

Цікаво, що відео під цю версію композицію вперше знімали у Дубліні прямо на вулиці під уважними поглядами публіки.

Coldplay – WE PRAY (TINI Version): дивіться відео онлайн

По суті, велика команда зірок доклала чимало зусиль, щоб публіка не просто схвалила їхні старання, а й обрала те звучання, яке найбільше лежить до душі.

Що відомо про виконавців

  • Coldplay – один із найпопулярніших гуртів, який випустив чимало хітів: Yellow, Clocks, Fix You, Paradise, Viva La Vida, A Sky Full Of Stars, Hymn For The Weekend, Adventure Of A Lifetime та інші. Зазначимо, що команда підтримала Україну у війні, а одного разу гурт зустрівся з фронтменом "Океан Ельзи" Святославом Вакарчуком й вони разом заспівали пісню "Обійми".

Coldplay та Святослав Вакарчук – "Обійми": дивіться відео онлайн

  • Elyanna – співачка, яка поєднує арабську музику з латинськими мотивами. Виконавиця намагається експериментувати, щоб арабське попзвучання захопило світову аудиторію.
  • Little Simz – британська співачка, реперка й акторка. Її третій студійний альбом Grey Area був визнаний найкращим альбомом премій Айвора Новелло та NME Awards, а також був номінований на Mercury Prize.
  • Burna Boy – нігерійський музикант, виконавець і композитор, який у 2021 році отримав Ґреммі за "Найкращий альбом світової музики".
  • TINI – аргентинська акторка, модель, співачка й танцівниця, яка стала популярною завдяки ролі Віолетти в однойменному діснеївському серіалі. У 2022 році зірка навіть презентувала спільний трек із Крістіною Агілерою.
Теги по теме
музыка
Источник материала
loader
loader