Головний конкурент Twitter запровадить функцію підписки
Головний конкурент Twitter запровадить функцію підписки

Головний конкурент Twitter запровадить функцію підписки

Bluesky оголосила про плани запровадити функцію преміумпідписки для користувачів. Обіцяють не надавати її власникам привілеї, як це робить X (Twitter).

За планом команди Bluesky, платформа залишиться безплатною для всіх, але також можна буде придбати підписку, яка надасть доступ до інструментів налаштування профілю та завантаження відео вищої якості.

Власники підписки не отримають сумнозвісна «сині галочки» верифікації, також платформа обіцяє не надавати дописам і коментарям таких користувачів привілеї. Крім того, Bluesky планує запровадити своєрідну скарбничку для чайових авторам контенту.

Поки що не зрозуміло, чи планує платформа отримувати частку від таких платежів. Bluesky розкриє більше деталей згодом. Вперше компанія заговорила про свої плани щодо монетизації під час раунду фінансування. Тоді компанія змогла залучити 15 мільйонів доларів від інвесторів. Провідним інвестором у цьому раунді є венчурна компанія Blockchain Capital з Web3. Попри це Bluesky обіцяє «не гіперфінансувати соціальний досвід (через токени, криптовалюти, NFT тощо)».

Источник материала
loader
loader