Японець 30 років поспіль їв лапшу швидкого приготування: як це вплинуло на нього
Японець 30 років поспіль їв лапшу швидкого приготування: як це вплинуло на нього

Японець 30 років поспіль їв лапшу швидкого приготування: як це вплинуло на нього

Як пише Oddity Central, 65-річний їсть цю страву принаймні раз на день.

Через дивне захоплення його навіть прозвали "королем" їжі швидкого приготування. За останні 30 років він з'їдав щонайменше одну порцію лапші на день, загалом це понад 10 000 чашок.

Довідка. Лапша швидкого приготування – дуже популярна страва в Японії. Існують сотні різних видів: від дешевих варіантів, які можна знайти в місцевих продуктових магазинах, до вишуканих – зі смачними начинками, такими як м'ясо та овочі.

Як любов до локшини змінила його життя

У 1995 році Сокусекісай виграв телевізійне шоу TV Tokyo's Instant Noodle Championship, де в учасників перевіряли знання про локшину швидкого приготування. Перемога принесла японцю статус знаменитості й можливість запрошення на різноманітні публічні заходи.

А у 2018 році Ояма підкорив суддів шоу Goku Kiwami Cup Ramen Arrangement King, присвяченому вдосконаленню страви шляхом внесення невеликих корективів.

Нещодавно Сокусекісай працевлаштувався як професійний критик локшини швидкого приготування: він регулярно виступає на телебаченні та дуже активний у соціальних мережах, відповідаючи на запитання людей, а також публікуючи огляди та рейтинги найпопулярніших видів цієї страви.

Теги по теме
Япония
Источник материала
loader
loader