Instagram знижує якість відео, які набирають мало переглядів
Instagram знижує якість відео, які набирають мало переглядів

Instagram знижує якість відео, які набирають мало переглядів

Якість відео в Instagram може залежати від кількості переглядів.

У відповідь на запитання про те, чому деякі старі відео виглядають розмитими, Моссері пояснив, що:

«Як правило, ми хочемо показувати відео найвищої якості [...] Але якщо довго немає переглядів, ми переходимо на відео нижчої якості, а потім, якщо знову зростають охоплення, ми повторно покращуємо якість.»

Моссері також зазначає, що якщо у Вас повільне інтернет-з’єднання, програма надасть відео нижчої якості, щоб воно завантажувалося швидше.

Маловідомі сторінки приречені на низьку якість відео?

Максимальне використання ресурсів для забезпечення найкращого користувацького досвіду для більшості користувачів цілком логічне. Але в той же час, контент, який менше переглядають, програє, оскільки зниження якості відтворення, ймовірно, перешкоджатиме залученню.

Це здається ненавмисним побічним ефектом процесу, який може вплинути на ваш контент.

Після того, як його пояснення викликало подальшу дискусію, Моссері вирішив пояснити ще декілька деталей.

”Це працює на загальному рівні, а не на рівні окремого глядача. Ми схиляємося до вищої якості (більш ресурсомісткого кодування і дорожчого зберігання для більших файлів) для митців, які отримують більше переглядів. Це не двійковий поріг, а скоріше змінна система.”

Це знову ж таки означає, що платформа за своєю суттю вигідна великим творцям, і Моссері раніше стверджував, що Instagram працює над виправленням цього.

Чи варто вже відмовлятись від свого блогу?

Ще у квітні, пояснюючи зміну алгоритмів розміщення публікацій в Instagram, яка була розроблена на користь менших авторів, Моссері зазначив, що:

”Історично склалося так, що невеликі бренди не отримують належної частки охоплення в Instagram, і ми хочемо це змінити. Тому ми вносимо деякі зміни в те, як ми формуємо рекомендації, щоб дати меншим авторам більше шансів на прорив.”

Надання більш популярним митцям кращої якості відео, здається, суперечить цій меті, але, з іншого боку, Instagram також має враховувати загальний стан справ у користувачів.

Також Моссері додає: "На практиці це, здається, не має великого значення, оскільки зміна якості не така вже й велика, і те, чи взаємодіють люди з відео, більше залежить від змісту відео, ніж від його якості. Якість, здається, набагато важливіша для автора, який, швидше за все, видалить відео, якщо воно виглядає погано, ніж для його глядачів».

Источник материала
loader