"Він за це заплатить": Ф'юрі звинуватив Усика в перенесенні реваншу
"Він за це заплатить": Ф'юрі звинуватив Усика в перенесенні реваншу

"Він за це заплатить": Ф'юрі звинуватив Усика в перенесенні реваншу

Попереду на них очікує реванш. "Циганський король" висловився про майбутню подію, звинувативши українця в перенесенні мегафайту, повідомляє Sky News.

Що сказав Ф'юрі про реванш

Британський боксер заявив, що їх друга битва мала відбутися в жовтні. Проте команда Олександра Усика перенесла титульний поєдинок на 21 грудня.

Усик насправді відтермінував наш реванш. Я з нетерпінням чекав на спокійну підготовку до Гелловіну, Ночі Гая Фокса, Різдва та Нового року. Але він усе зіпсував. І тепер у мене будуть лише три різдвяні дні. Він за це заплатить!
– сказав Ф'юрі.

Також "Циганський король" уже не вперше заговорив про бажання провести трилогію з українцем. Він хоче не тільки перемогти Олександра, а й увійти в історію:

"Я збираюся впевнено виграти бій. Я б вважав за краще потім провести трилогію з Усиком. Я став би єдиним хевівейтером в історії, у якого було б три трилогії (з Усиком, Вайлдером і Чісорою). Це було б дуже вражаюче".

Цікаво. Раніше Тайсон Ф'юрі зізнався, скільки в нього грошей на банківському рахунку. За словами британця, він має 200 мільйонів фунтів.

Нагадаємо, що другий бій Усик – Ф'юрі відбудеться в Ер-Ріяді на "Kingdom Arena". У ньому українець захищатиме титули чемпіона світу за версіями WBC, WBO та WBA.

Теги по теме
Бокс Александр Усик
Источник материала
loader