Чи потрібно солити "Олів'є": не кожен дасть правильну відповідь – бо все не так однозначно
Чи потрібно солити "Олів'є": не кожен дасть правильну відповідь – бо все не так однозначно

Чи потрібно солити "Олів'є": не кожен дасть правильну відповідь – бо все не так однозначно

Наприклад, чи задумувалися ви коли-небудь про те, щоб не додавати сіль до знаменитого "Олів'є"? Сумніваємося, бо ми й про таке не думали, а виявляється, все не так однозначно. Чи потрібно додавати сіль в салат "Олів'є", розповідає24 Канал з посиланням на zhenskiy.

У чому складність?

Припущення про те, що всі страви потребують солі, може бути оманливим. Класичний салат "Олів'є", наприклад, зазвичай включає мариновані огірки, ковбасу та майонез – інгредієнти, які вже багаті на сіль, що потенційно усуває потребу в додатковій приправі.

Додавання солі може просто зіпсувати салат. Щоб переконатися, що страва відповідає вашим смаковим очікуванням, рекомендується куштувати салат на різних етапах приготування. Якщо смак здається тьмяним або нецікавим, дрібка солі може покращити загальне враження.

Які види "Олів'є" потрібно солити обов'язково?

Дедалі більшої популярності набувають більш здорові варіанти цього салату. Багато людей вирішили створити версії страви зі свіжими овочами та відвареним курячим філе. І відсутність солі в таких видах може погіршити загальний смак салату.

Деякі господині урізноманітнюють свої салати рибою. При додаванні відварених інгредієнтів важливо не забувати додавати сіль для оптимального смаку.

Якщо використовуєте солону червону рибу, то салат потрібно спробувати. Цілком можливо, що фінальним штрихом перед подачею має стати саме дрібка солі.

До слова, спробуйте приготувати Олів'є за простішим рецептом, який буде ще й смачнішим.

Источник материала
loader
loader