Повідомляє 24 Канал з посиланням на блогерку Аню Скибу у TikTok. Всього за 4 гривні їй вдалося приготувати дві порції холодцю.
Що купувала блогерка
Спочатку блогерка придбала телячі та свинячі кістки. Додатково вона придбала моркву.
Блогерка готує холодець за 4 гривні: дивіться відео
Яка вартість продуктів:
- морква – 0,86 гривні;
- телячі кістки – 0,68 гривні;
- свинячі кістки – 0,27 гривні.
Тут так багато кісток, що мені, здається, відро холодцю можна з цього приготувати,
– каже блогерка.
Вона також зауважила, що з таких кісток можна зробити хороший холодець, адже на них є досить багато м'яса.
Спершу блогерка поставила наварювати бульйон з кісток, моркви та цибулі, яку вона знайшла в холодильнику.
Далі вона відділила кістки від бульйону та обібрала із них м'ясо.
"Також я обов'язково проціджую бульйон", – зазначила дівчина.
Вона також очікувала, що у неї вийде лише 1 порція холодцю, втім, м'яса було настільки багато, що вийшло зробити 2 порції.
В кінці приготування блогерка залила м'ясо бульйоном та прикрасила морквою і відправила його в холодильник до повного застигання.
Я в шоці. 4 гривні. Дуже смачний,
– поділилася враженнями від страви блогерка.
Вона також зауважила, що холодець – не тільки смачно, а ще й корисно, адже у ньому високий вміст колагену.