Салати на День народження: 3 прості та водночас вишукані рецепти, що розігріють апетит
Салати на День народження: 3 прості та водночас вишукані рецепти, що розігріють апетит

Салати на День народження: 3 прості та водночас вишукані рецепти, що розігріють апетит

І, якщо ваша фантазія вже вичерпалась, то салати на День народження можна взяти зі списку, який пропонує 24 Канал. Тут водночас прости та вишуканих 3 рецепти, які сподобаються всім.

3 салати на День народження

Салат з курячого філе та свіжого огірка

  • Час: 45 хвилин
  • Порції: 4

Інгредієнти:
– к
– о
– п
– а
– в
– м
– с

Приготування:

  1. Філе відваріть до готовності. Горіхи подрібніть. А перець запечіть 30 хвилин в духовці при 200 градусах.
  2. Огірок наріжте кубиком, додайте горіхи та консервований ананас. Куряче філе розберіть на волокна й додайте в салат.
  3. Перець почистьте від шкірки та насіння, наріжте й поєднайте в салаті.
  4. Останній крок – заправка. Додайте сіль на смак та заправте майонезом. Ретельно перемішайте.

Смачного!

Салат з хурмою і хамоном

  • Час: 10 хвилин
  • Порції: 2

Інгредієнти:
– с
– х
– ц
– х
– с

для заправки:
– о

Як приготувати салат з хамоном та хурмою: дивіться відео

Приготування:

  1. В салатну тарілку викладіть мікс салатів. Зверху розкладіть невеликі шматочки хамону.
  2. Цибулю наріжте тонкими півкружальцями та викладіть на салат з хамоном. Хурму почистьте від шкірки, наріжте скибочками й розмістіть на інгредієнтах. Посипте натертим сиром.
  3. Для заправки змішайте олію, оцет, чебрець, сіль і полийте нею салат.

Готово!

Салат з червоною рибою і пікантним соусом

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 4

Інгредієнти:
– п
– р

– о
– а
– с
– к

для соусу:
– м
– о
– д
– с

для маринованої цибулі:
– о
– ц
– с

Приготування:

  1. Наріжте тонким пір'ям цибулю, додайте кілька крапель яблучного оцту, щіпку цукру та солі. Залиште маринуватися.
  2. Тим часом підготуйте решту інгредієнтів: наріжте огірки та болгарський перець тонкою довгою соломкою. Стиглий авокадо очистьте й наріжте скибочками. Салат наріжте чи порвіть руками. Червону рибу скибочками. Кунжут обсмажте на сухій сковороді.
  3. Для соусу ретельно змішайте олію, мед, гірчицю та соєвий соус.
  4. Перед подачею в мисці поєднайте салатну зелень, огірок та болгарський перець, додавши трохи соусу.
  5. На тарілку викладіть частину салатного листя, зверху – рибу та авокадо, знову салатне листя, рибу та авокадо. Полийте заправкою та посипте кунжутом.

Гарного та смачного святкування!

Сподобався рецепт? Тоді спробуйте і класичний яєчний спред, посилений оселедцем і яблуками.

Источник материала
loader
loader