Кращого смаколика до чаю й не придумаєш: рецепт ароматного вівсяного печива
Кращого смаколика до чаю й не придумаєш: рецепт ароматного вівсяного печива

Кращого смаколика до чаю й не придумаєш: рецепт ароматного вівсяного печива

Дотримання пропорцій обіцяє чудовий результат: ароматне, м'яке та злегка вологе печиво, що розпадається на шматки. Рецепт вівсяного печива розповідає 24 Канал з посиланням на ElegantWoman.

Рецепт вівсяного печива

  • Час: 30 хвилин на приготування
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– вершкове масло – 220 грамів
– вівсянка швидкого приготування – 300 грамів
– цукор білий та коричневий – 200 грамів
– яйця – 2 штуки
– борошно – 240 грамів
– розпушувач – 1 чайна ложка
– сіль – 1 чайна ложка
– кориця – 1 чайна ложка
– олія – 1 столова ложка

Приготування:

  1. Розм'якшене масло збийте міксером разом із цукром. Потім в суміш додайте всі інші компоненти.
  2. Масу перемішайте і накрийте плівкою. Поставте на 2 години в холодильник.
  3. Потім тісто викладіть на пергамент одним шаром, не дуже товсто, розріжте на порційні квадратики та відправте у розігріту духовку на 15 хвилин при 190 градусах.
  4. Перед подачею десерт можна посипати корицею та цукровою пудрою.

Смачного!

Сподобався десерт? Тоді дізнайтеся, як приготувати нутеллу вдома за 10 хвилин.

Источник материала
loader
loader