Цей трюк використовувала ваша бабуся: як правильно смажити цибулю
Цей трюк використовувала ваша бабуся: як правильно смажити цибулю

Цей трюк використовувала ваша бабуся: як правильно смажити цибулю

Для того, щоб зробити цибулю ще смачнішою, не потрібно використовувати рідкісні або дорогі спеції. Достатньо скористатися методами, які знали ще наші бабусі. Як це зробити розповідає 24 Канал з посиланням на pysznosci.

Як посмажити золотисту та ароматну цибулю

Очистьте цибулю, наріжте її, а потім покладіть у розігріту олію або топлене масло. Інтенсивно перемішайте і трохи підсоліть.

Головний секрет – додати дрібку цукру. Це просто: під час смаження відбувається карамелізація, коли природні цукри цибулі взаємодіють із доданим цукром. Цибуля швидко набуває рум’яного вигляду, змінює форму та стає неймовірно смачною й ароматною.

Вибір цибулі також важливий. Найкраще підійде свіжа, тверда, важка цибуля без м’якості. Цибуля з гострим смаком забезпечить найбільш насичений аромат і смак.

Під час смаження уникайте перегрівання олії – надто гаряча поверхня зробить цибулю підгорілою зовні й сирою всередині.

Готову смажену цибулю можна подавати як додаток до вареників, м’яса, риби, салатів чи бутербродів.

Це справді дуже швидко: як правильно та швидко розморозитим'ясо.

Источник материала
loader
loader