Звучить неординарно, але дійсно є такий рецепт приготування домашнього майонезу – без яєць, але з яблук. Як його приготувати, розповідає 24 Канал з посиланням на Glamour.
Домашній майонез без яєць, але з яблуками
- Час: 20 хвилин
- Порції: 1
Інгредієнти:
– яблука – 2 штуки
– лимонний сік – 1 столова ложка
– гірчиця – 1 чайна ложка
– сіль – 1 чайна ложка
– цукор – 1 чайна ложка
– чорний перець – 1/3 чайної ложки
– олія – 100 мілілітрів
Приготування:
- Яблука почистьте та наріжте. Покладіть нарізані яблука в пакет та зав'яжіть його. Проколіть в кількох місцях та покладіть в мікрохвильовку на 5 хвилин. Яблука повинні стати м'якими.
- Коли яблука охолонуть, перекладіть їх в блендер та перетворіть на пюре. Змішайте з рештою компонентів. Олію в процесі збивання потрібно додавати поступово. Консистенція має бути однорідна.
- Після приготування поставте яблучний майонез в холодильник. Він стане значно густіший.
Смачного!
Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і пікантну сирну намазку із зеленню.