Схожі на деруни, але це ще дешевші: як приготувати справжні цибульники
Схожі на деруни, але це ще дешевші: як приготувати справжні цибульники

Схожі на деруни, але це ще дешевші: як приготувати справжні цибульники

Ароматні оладки з цибулі – це страва, яку ви неодмінно мусите спробувати бодай раз. Принаймні, більше спроб для того, щоб стати її палким фанатом, поки що не знадобилося нікому. 24 Канал пропонує скуштувати колоритний кулінарний подарунок за рецептом УНІАН.

Рецепт цибульників

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 500 грамів ріпчастої цибулі;
– 100 грамів борошна;
– 2 яйця;
– 1 чайна ложка розпушувача для тіста;
– 1 чайна ложка солі;
– перець і спеції — до смаку;
– 3 столові ложки соняшникової олії.

Приготування:

  1. Щоб уникнути подразнення очей під час нарізання, замочіть половинки цибулин у холодній воді на 10 хвилин.

  2. Потім дрібно наріжте цибулю, перекладіть її в миску, додайте сіль і перець, перемішайте та залиште маринуватися на 15 хвилин, щоб цибуля пустила сік.

  3. У невеликій посудині збийте виделкою три яйця. Додайте збиті яйця до цибулі й ретельно перемішайте. Борошно з'єднайте з розпушувачем, просійте кілька разів і поступово змішайте з цибулею. У вас має вийти рідкувате тісто.

  4. Розігрійте сковороду з олією. Викладайте ложкою тісто, формуючи невеликі цибульники.

  5. Смажте на середньому вогні по 4 – 5 хвилин з кожного боку. Якщо всередині цибульники залишаються сирими, під час смаження накривайте сковороду кришкою.

Смачного!

Секрет наших бабусь: як правильно смажити цибулю.

Источник материала
loader