На свята та вихідні: рецепт голубців, які негайно зникають зі столу
На свята та вихідні: рецепт голубців, які негайно зникають зі столу

На свята та вихідні: рецепт голубців, які негайно зникають зі столу

Не потрібно особливої оказії, аби насолодитися смаком улюблених голубців. Хоча і на святковому столі вони довго не затримаються. 24 Канал пропонує рецепт, яким ділиться портал Cookpad.

Рецепт смачних голубів

  • Час: 3 години
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– дві – три головки капусти;
– одна цибулина;
– п’ятсот грамів рису;
– триста грамів фаршу;
– двісті грамів томатної пасти;
– два зубчики часнику.

Приготування:

  1. Відваріть капустяне листя до м’якості, потім дайте йому охолонути. Паралельно відваріть рис до готовності, після чого змішайте його з фаршем.

  2. Цибулю підсмажте до золотистого кольору й додайте до рисово-м’ясної суміші. Зверніть голубці та щільно викладіть їх у каструлю.

  3. Приготуйте томатну заправку: змішайте томатну пасту, дві столові ложки олії, натертий часник, сіль і перець. За бажанням додайте трохи води для більш рідкої консистенції. Полийте отриманою заправкою голубці.

  4. Запікайте страву в духовці при температурі 180 – 200 протягом двох годин.

Смачного!

Секрет, відомий лише в ресторанах: навіщо обсмажувати томатну пасту.

Источник материала
loader
loader