Не потрібно особливої оказії, аби насолодитися смаком улюблених голубців. Хоча і на святковому столі вони довго не затримаються. 24 Канал пропонує рецепт, яким ділиться портал Cookpad.
Рецепт смачних голубів
- Час: 3 години
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– дві – три головки капусти;
– одна цибулина;
– п’ятсот грамів рису;
– триста грамів фаршу;
– двісті грамів томатної пасти;
– два зубчики часнику.
Приготування:
Відваріть капустяне листя до м’якості, потім дайте йому охолонути. Паралельно відваріть рис до готовності, після чого змішайте його з фаршем.
Цибулю підсмажте до золотистого кольору й додайте до рисово-м’ясної суміші. Зверніть голубці та щільно викладіть їх у каструлю.
Приготуйте томатну заправку: змішайте томатну пасту, дві столові ложки олії, натертий часник, сіль і перець. За бажанням додайте трохи води для більш рідкої консистенції. Полийте отриманою заправкою голубці.
Запікайте страву в духовці при температурі 180 – 200 протягом двох годин.
Смачного!
Секрет, відомий лише в ресторанах: навіщо обсмажувати томатну пасту.