Круасани – одна з головних гордостей французів. Вони ставляться до них з особливим трепетом та ніколи не втрачають нагоди ними поласувати. Туристи можуть помітити, які місцеві змочують круасани у каві. Навіщо цей ритуал – розповідає 24 Канал з посиланням на Ukr.Media.
Навіщо французи змочують круасани у каві
Насправді у цій своєрідній національній традиції французів немає ніякої загадки. Річ у тому, що зазвичай круасани, булочки та багет здаються для французів надто сухими, тож їх заведено змочувати у гарячих напоях.
Неперевершене поєднання / Фото Pixabay
Деякі дуже прискіпливі критики зазначають, що в такому випадку в напої може залишитися багато крихт. Втім, французів це не бентежить – коли йдеться про улюблений смак, жодних порадників їм не треба.
А спробуйте вгадати: яку цибулю треба додавати у фарш до котлет – нарізану чи натерту.