Закарпатський колорит на Різдво: як приготувати улюблену пісну пасулю
Закарпатський колорит на Різдво: як приготувати улюблену пісну пасулю

Закарпатський колорит на Різдво: як приготувати улюблену пісну пасулю

Якщо ви хочете додати святам колориту – обов'язково варто звернутися до закарпатських рецептів. Місцева кухня дуже смачна та проста у приготуванні – ідеальне комбо для господині. 24 Канал пропонує почати з пісної пасулі за рецептом chachkacooks.

Рецепт пісної пасулі

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 2 цибулі;
– банка консервованої квасолі;
– петрушка;
– солодка паприка;
– дрібка солі та чорного перцю;
– чайна ложка цукру.

Як приготувати пісну пасулю: перегляньте відео

Приготування:

  1. Цибулю нарізаємо півкільцями та смажимо на олії.
  2. Потім солимо, перчимо, додаємо трішки цукру.
  3. Коли цибуля стане м'якою, додаємо паприку і пасеруємо кілька хвилин.
  4. Додаємо на пательню квасолю, добре перемішуємо та смажим кілька хвилин.
  5. Перед подачею прикрашаємо петрушкою.
  6. Ця страва добре смакує як холодною, так і гарячою.

Смачного!

Источник материала
loader