/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fb303b1e59b51dbe98e22d680f9459b78.jpg)
Картопляна ковбаса: рецепт від Володимира Ярославського, який підкорить будь-який стіл
Це ідеальне поєднання картоплі, м’яса та спецій, яке створює ніжний і водночас насичений смак. Як її приготувати розповідає 24 Канал з посиланням на інстаграм yaroslavskyi_vova.
Картопляна ковбаса
- Час: 1,5 години
 - Порцій: 4
 
Інгредієнти:
 – 1 кілограм очищеної картоплі;
 – 100 грамів цибулі (для основи);
 – 350 грамів м’ясної підчеревини;
 – 100 грамів копченого бекону;
 – 300 грамів цибулі (для засмажки);
 – 100 мілілітрів вершків (30%);
 – приправа для картоплі – до смаку;
 – 2 метри кишки.
Приготування:
- Підготуйте підчеревину. Злегка підморозьте її, наріжте маленькими шматочками. Обсмажте на пательні до рум’яності. Додайте копчений бекон і одразу ж нарізану цибулю.
 - Смажте, доки цибуля не стане золотистою.
 - Натріть картоплю разом із цибулею на тертці, пропустіть через м’ясорубку або перебийте блендером. Уникайте надто рідкої консистенції.
 - До картопляної маси додайте вершки або сметану. Додайте спеції. Ретельно перемішайте, щоб суміш була однорідною.
 - Наповніть кишку. Робіть це не більше ніж наполовину, щоб ковбаса не луснула. Зав’яжіть краї вузликами, а саму ковбасу проколіть у кількох місцях.
 - Викладіть ковбасу на деко, додайте трохи води. Запікайте в духовці при температурі 175 – 180 градусів до золотистої скоринки близько 40 хвилин, час від часу перевертаючи.
 - Подавати страву можна як гарячою, так і холодною. Вона легко може стати самостійною стравою або закускою на святковому столі.
 
Смачного!
Це така смакота: як приготувати торт"Лебедине озеро".

