/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fe6676d904871cf5c1b286dd99e767714.jpg)
Можна подавати у перці як закуску: готуємо керезет – закарпатську намазку з сиру
Керезет можна використовувати як начинку для солодкого перцю, попередньо очистивши його від насіння. Ця закуска також чудово підходить для фарширування варених яєць, картоплі чи будь-яких інших страв, адже вона прекрасно гармоніює з багатьма продуктами. 24 Канал пропонує рецепт з ТікТок chachkacooks.
Рецепт керезету
- Час: 10 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 400 грамів жирного сиру;
– 70 грамів сметани;
– 1 столова ложка гірчиці;
– 1 столова ложка паприки;
– 1 столова ложка кмину;
– сіль і чорний перець до смаку;
– 3 – 4 зубчики часнику.
Як зробити керезет: відео
Приготування:
- Усе, що треба зробити – добре перемішати усі інгредієнти у блендері.
- Потім ставимо намазку у холодильник.
- Найкраще смакує при подачі у нарізаному чорному перці.
Смачного!
Це смачно та оригінально: як зробити картопляну ковбасу – рецепт Ярославського.

