Мусить бути на свята: як приготувати соус із хрону, з яким м'ясо смакуватиме як ніколи в житті
Мусить бути на свята: як приготувати соус із хрону, з яким м'ясо смакуватиме як ніколи в житті

Мусить бути на свята: як приготувати соус із хрону, з яким м'ясо смакуватиме як ніколи в житті

Пікантний та ароматний соус з хрону стане фантастичним доповненням до холодцю або інших страв з м'яса. Готувати його вкрай легко, а результат усім запам'ятається назавжди. 24 Канал пропонує звернути увагу на соуси, які пропонує портал На пенсії.

Соус з хрону та яблук

Яблуко потрібно натерти на дрібній тертці або подрібнити у блендері до стану пюре. Потім додаємо хрін, лимонний сік або оцет і трішки цукор (його потрібно регулювати собі до смаку).

Якщо консистенція виходить занадто густою, можна додати невелику кількість води.

Мусить бути на свята: як приготувати соус із хрону, з яким м'ясо смакуватиме як ніколи в житті - Фото 1

Легко і дуже смачно / Фото haps

Є ще один варіант приготування цього соусу. В цьому випадку яблуко треба нарізати шматочками, залити окропом і тушкуємо 10 хвилин з цукром. Потім робимо з нього пюре та залишаємо охолоджуватися.

Після цього змішуємо яблуко з хроном і скроплюємо соус лимонним соком. Який би спосіб ви не обрали, в результаті без жодних зусиль ви отримаєте ароматний соус, з яким м'ясо смакуватиме особливо добре.

Вони завжди одразу зникають зі столу: оригінальний рецепт голубців.

Источник материала
loader
loader