Легко готувати і смачно споживати: пісний салат на Святвечір
Легко готувати і смачно споживати: пісний салат на Святвечір

Легко готувати і смачно споживати: пісний салат на Святвечір

Цей салат дарує господиням кілька хвилин вільного часу у вирі підготовки до свят, а гостям за столом – особливе смакове поєднання. 24 Канал пропонує спробувати рецепт, яким фудблогерки з ТікТок ann_.food.

Рецепт пісного салату

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 6

Інгредієнти:
– 1 банка консервованої квасолі (промити водою);
– 1 гранат (невеликий або половина великого);
– 2 цибулини (підсмажити до золотистого кольору);
– 80 грамів волоських горіхів;
– петрушка або кінза до смаку;
– 2 зубчики часнику;
– сіль – до смаку.
Заправка:
– 1 – 2 столові ложки олії;
– 1 – 1,5 столові ложки бальзамічного оцту;
– 1 чайна ложка хмелі-сунелі (без гірки).

Як зробити пісний салат: дивіться відео

Приготування:

  1. Усі інгредієнти розкладаємо на великій тарелі по колу.
  2. Усі інгредієнти для заправки змішуємо та виливаємо її на центр.
  3. Беремо дві лопатки або ложки і ретельно та обережно усе перемішуємо.
  4. Можна одразу подавати до столу.

Смачного!

Лічені хвилини і ніякої духовки: ідеальний торт на свята.

Источник материала
loader
loader