Телепорт у дитинство: готуємо хрусткі й ароматні вафельні трубочки на пательні
Телепорт у дитинство: готуємо хрусткі й ароматні вафельні трубочки на пательні

Телепорт у дитинство: готуємо хрусткі й ароматні вафельні трубочки на пательні

Приготувати їх вдома легко та швидко. 24 Канал з посиланням на інстаграм українського ресторатора Володимира Ярославського ділиться рецептом приготування вафельних трубочок без використання вафельниці.

Вафельні трубочки на пательні

  • Час: 45 хвилин
  • Порції: 8 – 10

Інгредієнти:
– 120 грамів масла 82,5%;
– 100 грамів цукру + 10 грамів ванільного;
– 100 грамів яєчних білків;
– 110 грамів борошна;
– 15 грамів олії без запаху.

Як приготувати вафельні трубочки на пательні: дивіться відео

Приготування:

  1. Масло кімнатної температури змішайте з цукром, добре перетріть вінчиком, додайте білки, перемішайте й додайте борошно. Цукор має розтанути. В кінці долийте олію.
  2. Пательню з покриттям нагрійте на середній температурі. На середину покладіть ложку тіста. Воно буде плавитися й потроху плити, залишаючи тонкий шар.
  3. Оберніть пательню так, щоб сформувався круг, і тісто на ньому "пройшлося" два рази: від середини до краю, по краю й назад до середини, де повністю розтануло.
  4. Трішки підрум'яньте тісто з одного боку, переверніть за допомогою тонкої лопатки на іншу сторону, зніміть на дошку й загорніть на металевій трубочці. Дайте охолонути.
  5. Готові трубочки можете начиняти улюбленими начинками – згущеним молоком, ірискою, ванільним кремом тощо.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і десерт "Соснові шишки".

Источник материала
loader
loader