Мусить бути на столі: готуємо "Шубу", яка одразу приверне увагу гостей
Мусить бути на столі: готуємо "Шубу", яка одразу приверне увагу гостей

Мусить бути на столі: готуємо "Шубу", яка одразу приверне увагу гостей

Цей рецепт підкорив мережу, адже дозволяє подати улюблений оселедець під шубою в особливо ефектний спосіб. 24 Канал пропонує на свята відтворити рецепт з ТікТок alionakarpiuk.

Рецепт святкової "Шуби"

  • Час: 1 година
  • Порцій: 8

Інгредієнти:
– морква;
– картопля;
– оселедець;
– цибуля;
– яйця;
– майонез;
– буряк;
– сіль, кріп;
– желатин;
– 100 мілілітрів води.

Приготування:

  1. Підготуйте всі інгредієнти та наріжте їх звичним способом.
  2. Візьміть форму для торта й почніть викладати шари.
  3. На дно покладіть картоплю, трохи підсоліть і змастіть майонезом.
  4. Наступним шаром викладіть цибулю.
  5. Потім додайте оселедець і знову змастіть майонезом.
  6. Далі викладайте моркву, оселедець і яйця, кожен шар трохи змащуючи майонезом.
  7. Желатин замочіть у воді, щоб він набух.
  8. Буряк змішайте з майонезом і збийте до однорідності за допомогою блендера. Додайте розтоплений желатин і ще раз добре перемішайте.
  9. Вилийте бурякову суміш рівномірно на салат і поставте його в холодильник для застигання.
  10. Перед подачею прикрасьте страву свіжою зеленню, зернятами граната або іншими додатками.

Смачного!

Вона додасть святу колориту: готуємо святкову новорічну "Мімозу".

Источник материала
loader
loader