Цей суп – те, що треба після свят: рецепт ароматної першої страви
Цей суп – те, що треба після свят: рецепт ароматної першої страви

Цей суп – те, що треба після свят: рецепт ароматної першої страви

24 Канал з посиланням на інстаграм Кус Кус ділиться рецептом смачного та легкого супу з фрикадельками. Приготуйте і організм вам подякує.

Суп з фрикадельками – рецепт

  • Час: 45 хвилин
  • Порції: 6

Інгредієнти:
– 250 грамів курячого або яловичого фаршу;
– 1 морква;
– 2 картоплі;
– 1 стебло селери;
– 2 столових ложки вермішелі;
– 3 літри води;
– 1 лавровий лист;
– дрібка солі та перцю;
– кріп або петрушку – для прикрашання.

Як приготувати суп з фрикадельками:

Приготування:

  1. Почніть із фрикадельок. Для цього змішайте фарш із сіллю та перцем, а потім сформуйте невеликі кульки. Опустіть їх в каструлю з киплячою водою.
  2. Наріжте моркву напівкружечками, картоплю – кубиками, а стебло селери переріжте навпіл. Додайте овочі в каструлю з фрикадельками. Варіть на середньому вогні 10 – 15 хвилин, доки картопля стане м'якою.
  3. Коли овочі та фрикадельки готова – додайте тоненьку вермішель і лавровий лист. Через 3 – 5 хвилин вимикайте суп.
  4. Перед подачею на стіл посипте суп нарізаною зеленню.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді спробуйте приготувати і макарони по-флотськи.

Источник материала
loader