Жодних консервантів та хімії: готуємо корисний домашній майонез всього за 5 хвилин
Жодних консервантів та хімії: готуємо корисний домашній майонез всього за 5 хвилин

Жодних консервантів та хімії: готуємо корисний домашній майонез всього за 5 хвилин

Сьогодні стало модним готувати майонез удома. В цьому немає нічого складного – слід лише дотримуватися пропорцій та правил приготування. Як зробити домашній майонез розповідає 24 Канал з посиланням на zhenskiy.

Домашній майонез – простий рецепт

  • Час: 5 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 200 мілілітрів олії;
– 1 чайна ложка гірчиці;
– 1 чайна ложка цукру;
– 1 яйце;
– 1 чайна ложка оцту;
– 0,5 чайної ложки солі.

Приготування:

  1. Влийте в чашу блендера олію. Додайте жовток, гірчицю, сіль, цукор. Збийте інгредієнти до однорідності – приблизно 40 секунд. Блендер весь цей час повинен бути опущений на дно.
  2. Коли маса почне схоплюватися, поступово підіймайте блендер, продовжуючи збивати майбутній майонез. Приблизно за 30 секунд влийте оцет і ще збивайте 20 – 30 секунд.
  3. На цьому етапі майонез повинен вже бути готовий. Охолодіть і додавайте до салатів, бутербродів або ставте на стіл, як соус.

Смачного!

Теж цікаво: приготуйте вітамінний салат із селери, груші та фундуку.

Источник материала
loader
loader