Швидко та поживно: готуємо ліниву піцу на лаваші за 15 хвилин
Швидко та поживно: готуємо ліниву піцу на лаваші за 15 хвилин

Швидко та поживно: готуємо ліниву піцу на лаваші за 15 хвилин

Страва виходить тонкою, що відповідає автентичній італійській традиції приготування піци. Крім того, вона має значно нижчу калорійність порівняно з класичним рецептом. Як приготувати піцу на лаваші в духовці розповідає 24 Канал.

Тонка піца на лаваші в духовці

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: 2

Інгредієнти:
– 2 лаваші тонкі;
– 100 грамів твердого сиру;
– 120 грамів ковбаси напівкопченої;
– 40 грамів болгарського перцю;
– 30 грамів цибулі;
– 3 столові ложки томатного соусу;
– італійські спеції – на смак.

Приготування:

  1. Основу піци змастіть томатним соусом і посипте італійськими спеціями.
  2. Викладіть шматочки ковбаси, колечка перцю і тонко нарізану цибулю. За бажанням додайте будь-які інші продукти. Натріть сир і посипте піцу зверху.
  3. Всі інгредієнти повинні бути нарізані дуже тонко, щоб встигли приготуватися за короткий час.
  4. Випікайте піцу 7 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і ліниві сосиски у тісті.

Источник материала
loader