Неймовірна смакота: ці ліниві сінабони стануть улюбленими ласощами до чаю
Неймовірна смакота: ці ліниві сінабони стануть улюбленими ласощами до чаю

Неймовірна смакота: ці ліниві сінабони стануть улюбленими ласощами до чаю

Наприклад, якщо хочеться повітряних булочок "Сінабон", то можна спекти їх всього за 30 хвилин, замінивши тісто на листкове дріжджове. 24 Канал з посиланням на українську блогерку Наталію Жук ділиться рецептом лінивих сінабонів із бананами.

Ліниві бананові сінабони

  • Час: 35 хвилин
  • Порції: 8 – 10

Інгредієнти:
– 3 великих банани;
– 500 грамів листового дріжджового тіста;
– 3 столові ложки цукру;
– 1/2 столові ложки кориці;
– 1 яєчний жовток;
– 1 столова ложка молока;

Як приготувати ліниві бананові сінабони: дивіться відео

Приготування:

  1. 2 або 3 великих банани очистьте та наріжте. Листове дріжджове тісто трохи розкатайте.
  2. Змішайте 3 столові ложки цукру та пів столової ложки кориці. Перемішайте і посипте тісто.
  3. Зверху на тісто викладіть нарізані банани та скрутіть у такий рулет, як на відео. В кінці добре защіпуйте краї.
  4. Гострим ножем наріжте рулет на рівномірні шматочки. Викладіть на деко застелене пергаментом.
  5. До жовтка додайте молоко, перемішайте та змастіть кожну булочку.
  6. Поставте випікати у розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 25 хвилин.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і "Наполеон" у стаканчиках.

Источник материала
loader
loader