Для смачного сніданку чи перекусу на роботі: улюблений бургер з яйцем, беконом та сиром
Для смачного сніданку чи перекусу на роботі: улюблений бургер з яйцем, беконом та сиром

Для смачного сніданку чи перекусу на роботі: улюблений бургер з яйцем, беконом та сиром

Цей сендвіч – оригінальна інтерпретація страви з улюбленого McDonald's. Якщо ви хочете смачно поснідати або взяти перекус на роботу, кращого варіанту просто не знайти. 24 Канал радить обов'язково зберегти рецепт від Delish.

Рецепт бургера з беконом та яйцем

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 6

Інгредієнти:
– 1 столова ложка олії;
– 1 ст.л. нейтральне масло
– 6 скибочок бекону;
– 2 столові ложки вершкового масла;
– 6 булочок;
– 6 скибочок сиру;
– 6 яєць.

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 200 градусів.

  2. Розігрійте олію на великій антипригарній сковороді на середньому вогні. Обсмажуйте бекон з обох сторін, перевертаючи його наполовину, приблизно по 2 хвилини на кожну сторону. Викладіть бекон на тарілку, застелену паперовими рушниками, щоб позбутися зайвого жиру.

  3. У тій самій сковороді на середньому вогні розтопіть 1 столову ложку вершкового масла. Підсмажте булочки з обох сторін.

  4. На одну частину булочок викладаємо сир, на іншу – бекон. Ставимо на кілька хвилин у духовку.

  5. На тій самій сковорідці смажимо яйця.

  6. Збираємо бургери та подаємо теплими.

Смачного!

Страва з історією: як приготувати лемішку.

Источник материала
loader
loader