er>
Ця паста не є шоколадним аналогом. Вона буде солона на основі вершкового сиру. Рецептом горіхової пасти для бутербродів ділиться 24 Канал з посиланням на ElegantWoman.
Як приготувати горіхову пасту для бутербродів
- Час: 15 хвилин
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 125 грамів вершкового масла;
– 130 грамів вершкового сиру або кисломолочного м'якого;
– 1 склянка горіхів;
– 2 столові ложки майонезу;
– 2 – 3 зубки часнику.
Приготування:
- Змішайте масло з майонезом та вершковим сиром. Як варіант, майонез можете замінити на натуральний йогурт.
- В блендері перемеліть горіхи з часником та викладіть отриману масу в загальну пасту. Спробуйте на смак. За бажанням додайте сіль та перець.
- Горіхова паста готова. Підсмажте хліб і смакуйте.
Смачного!
Спробуйте теж: намазка з тунця та авокадо.