Щоб закохатися в них – достатньо одного разу: готуємо фаршировані гриби в беконі
Щоб закохатися в них – достатньо одного разу: готуємо фаршировані гриби в беконі

Щоб закохатися в них – достатньо одного разу: готуємо фаршировані гриби в беконі

Бекон повинен підсмажитися до хрусткої скоринки, тоді як гриби зберегти свою соковитість. Як приготувати неймовірно смачні фаршировані гриби в беконі розповідає 24 Канал з посиланням на Shuba.

Фаршировані гриби в беконі

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 12

Інгредієнти:
– 250 грамів печериць;
– 1 цибуля жовта ріпчаста;
– 200 грамів м'ясного фаршу;
– сіль, перець – до смаку;
– 10 грамів приправи до фаршу;
– 2 зубки часнику;
– 100 грамів бекону;
– 20 грамів олії соняшникової.

Приготування:

  1. Гриби промийте й акуратно від'єднайте ніжки від капелюшків. Вичистіть добре всередині капелюшки, а ніжки дрібно наріжте.
  2. Почистьте цибулю і дрібно наріжте. Розігрійте сковороду з олією та обсмажте ніжки грибів з цибулею до випаровування вологи. Наприкінці посоліть і поперчіть.
  3. Для начинки до фаршу додайте сіль, приправу, перець, пропущений через прес часник і смажені гриби з цибулею. Все добре перемішайте.
  4. Тепер нафаршируйте капелюшки грибів приготовленою начинкою. Після цього обгорніть їх тонкими смужками бекону.
  5. Викладіть фаршировані гриби у беконі у форму і запікайте у розігрітій духовці при 180 градусах протягом 25 – 30 хвилин.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і соковите куряче філе від Ярославського.

Источник материала
loader
loader