Не залишиться навіть крихти: німецька піца за 10 хвилин – господині вважають її знахідкою
Не залишиться навіть крихти: німецька піца за 10 хвилин – господині вважають її знахідкою

Не залишиться навіть крихти: німецька піца за 10 хвилин – господині вважають її знахідкою

Від піци ніколи не відмовляються ані дорослі, ані діти. Це страва, яку обожнюють абсолютно усі. Як тільки вона з'являється на столі – одразу ледь не лунають овації. 24 Канал пропонує звернутися до рецепта Beszamel та спробувати німецький варіант цього смаколика.

Рецепт німецької піци

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
тісто:
– 250 грамів борошна;
– 3/4 склянки води;
– 2 столові ложки олії;
– 1 чайна ложка солі;
начинка:
– 200 грамів копченого бекону;
– 1/2 склянки вершків 18%;
– 1 червона цибулина.

Приготування:

  1. У миску насипте борошно та сіль. Додайте воду й олію. Перемішайте, а потім замісіть еластичне тісто.
  2. Сформуйте кулю, покладіть її в миску і накрийте серветкою. Відставте на 30 хвилин.
  3. Розділіть тісто на дві частини і розкачайте у тонкі коржі. Викладіть їх на деко, застелене папером для випікання.
  4. Змастіть кожен корж кремом, зверху викладіть нарізану кубиками цибулю та бекон, приправте перцем.
  5. Поставте деко у розігріту до максимальної температури духовку і випікайте близько 10 хвилин, поки пиріг не підрум'яниться.
  6. Подавайте гарячим на вечерю або як закуску.

Смачного!

Ніжний та повітряний: рецепт торта"Сніжний пух" без випікання.

Источник материала
loader
loader