Неймовірний сніданок: як посмажити французькі грінки з розплавленим сиром
Неймовірний сніданок: як посмажити французькі грінки з розплавленим сиром

Неймовірний сніданок: як посмажити французькі грінки з розплавленим сиром

Французькі грінки з розплавленим сиром – це ідеальний варіант до ранкової кави. Хрустка скоринка, ніжний середній шар і теплий, тягучий сир створюють неперевершений смак, і це всього за кілька хвилин, інформує 24 каналз посиланням на Fajne gotowanie.

Рецепт французьких грінок з розплавленим сиром

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 140 грамів пшеничного хліба (4 скибочки);
– 2 яйця;
– 80 грамів сиру гауда (4 скибочки);
– 75 мілілітрів оливкової олії (5 столових ложок);
– сіль – до смаку;
– перець – до смаку.

Приготування:

  1. Кожен шматочок розріжте навпіл. Покладіть всередину сир і накрийте другою половиною.
  2. Розбийте яйця в тарілку та ретельно перемішайте. Додайте сіль і перець до смаку.
  3. Умочіть кожен бутерброд у яйце з усіх боків.
  4. Розігрійте олію на сковороді та обсмажте бутерброди приблизно по 2 хвилини з кожного боку.

Їх обожнюють діти: як приготувати домашні рогалики.

Источник материала
loader
loader