/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F98d9b23b69ef0c06ed00cd46e2409c6c.jpg)
Неймовірний сніданок: як посмажити французькі грінки з розплавленим сиром
Французькі грінки з розплавленим сиром – це ідеальний варіант до ранкової кави. Хрустка скоринка, ніжний середній шар і теплий, тягучий сир створюють неперевершений смак, і це всього за кілька хвилин, інформує 24 каналз посиланням на Fajne gotowanie.
Рецепт французьких грінок з розплавленим сиром
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 140 грамів пшеничного хліба (4 скибочки);
– 2 яйця;
– 80 грамів сиру гауда (4 скибочки);
– 75 мілілітрів оливкової олії (5 столових ложок);
– сіль – до смаку;
– перець – до смаку.
Приготування:
- Кожен шматочок розріжте навпіл. Покладіть всередину сир і накрийте другою половиною.
- Розбийте яйця в тарілку та ретельно перемішайте. Додайте сіль і перець до смаку.
- Умочіть кожен бутерброд у яйце з усіх боків.
- Розігрійте олію на сковороді та обсмажте бутерброди приблизно по 2 хвилини з кожного боку.
Їх обожнюють діти: як приготувати домашні рогалики.

