Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць і молочних продуктів
Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць і молочних продуктів

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць і молочних продуктів

Рецепт простий, не потребує міксерів чи складних інгредієнтів. Все, що потрібно – ложка, щоб змішати компоненти. Як приготувати пісний пиріг з яблуками без яєць та молочних продуктів розповідає 24 Канал з посиланням на Shuba.

Пісний пиріг з яблуками

  • Час: 1 година
  • Порції: 8

Інгредієнти:
– 4 яблука;
– 150 мілілітрів води;
– 1 чайна ложка розпушувача;
– 150 грамів борошна;
– 100 грамів цукру;
– 50 грамів соняшникової олії;
– родзинки – за бажанням;
– кориця – на смак.

Приготування:

  1. Яблука помийте і наріжте середніми скибочками.
  2. У великій мисці змішайте цукор, ванільний цукор, корицю, сіль, олію та теплу воду. Перемішайте до розчинення цукру.
  3. До суміші додайте борошно з розпушувачем і замісіть гладке однорідне тісто. Воно має бути як густа сметана.
  4. Додайте до тіста яблука та промиті родзинки й акуратно перемішайте. Форму змастіть олією або застеліть пергаментом, вилийте тісто та розрівняйте.
  5. Випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці 40 – 45 хвилин. Коли пиріг стане золотистим, витягніть його, дайте охолонути й насолоджуйтеся.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і цейяблучний десерт від Ектора.

Источник материала
loader
loader