/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F95aa7f56d2eed21b1bd01a1f23309fb2.jpg)
Звичайний гарнір перетвориться на ідеальний: як приготувати неймовірну вершкову гречку
Як не дивно, навіть ті, хто зазвичай уникає гречки, будуть насолоджуватися цим гарніром. Рецептом вершкової гречки ділиться 24 Канал з посиланням на ElegantWoman.
Вершкова гречка на гарнір
- Час: 25 хвилин
- Порції: 4
Інгредієнти:
– 250 грамів гречки;
– 150 грамів вершкового сиру;
– 30 грамів вершкового масла;
– 2 цибулі;
– сіль, перець – до смаку;
– олія для смаження.
Приготування:
- Промийте та відваріть гречку. Після того, як вона звариться, додайте вершкове масло.
- Поки вона варитиметься подрібніть цибулю та обсмажте її до золотавості на олії. Перекладіть в готову гречку.
- Тепер в крупу покладіть вершковий сир, сіль та перець. Перемішайте все і гарнір готовий.
Смачного!
Теж приготуйте: ніжне ризотто з грибамивід Пави.

