Не салат, а свято: середземномосрький рецепт, який підкорив світ
Не салат, а свято: середземномосрький рецепт, який підкорив світ

Не салат, а свято: середземномосрький рецепт, який підкорив світ

Середземноморський салат зазвичай стає зіркою святкового столу, однак ніщо не заважає з його допомогою додати яскравих барв буденності. А ще він чудово смакує у поєданні з будь-якими стравами, інформує 24 Канал з посиланням на Beszamel.

Рецепт середземноморського салату

  • Час: 10 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 200 грамів суміші салатів;
– 200 грамів помідорів черрі;
– 120 грамів сиру моцарела;
– 100 грамів оливок;
соус:
– 2 столові ложки оливкової олії;
– 1 столова ложка лимонного соку;
– 1/2 чайної ложки прованських трав;
– сіль та перець до смаку.

Приготування:

  1. Спочатку готуємо соус. Змішайте оливкову олію з лимонним соком. Приправляємо прованськими травами, сіллю і перцем. Ретельно перемішайте і відставте.
  2. Розкладіть листя салату в миску або на блюдо.
  3. Зверху викладаємо розрізані навпіл помідори черрі, оливки та моцарелу.
  4. Полийте салат заправкою і відставте на кілька хвилин.
  5. Подавайте з хрусткими цільнозерновими грінками.

Смачного!

Цей рецепт геніальний: смачні картопляні пиріжки з начинкою на всю сім'ю.

Источник материала
loader
loader