/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fd72ff43b1bbcbb654d15641243b2384e.jpg)
Інгредієнти, які зроблять каву джерелом здоров'я та енергії
Так. гастроентеролог і автор бестселера "Кулінарна книга з клітковиною" доктор Вілл Булсевич розповів у своєму Instagram, як спеції можуть не тільки змінити смак кави, а й збагатити її корисними властивостями, передає24 Канал.
Пряні спеції до кави
На першому місці у його списку – кориця. Це універсальна спеція, яка поєднується з іншими прянощами, надаючи напою м'яку солодкувату нотку. Її можна додавати прямо в кавову гущу або в готовий напій. У будь-якому разі результат буде чудовим.
Для тих, хто хочезбагатити смак кавиі додати ще більше користі, доктор Булсевич рекомендує спробувати гарбузові спеції, які містять корицю, імбир, мускатний горіх і гвоздику. Цей ароматний мікс нагадує осінній лате з кав'ярень і чудово смакує в будь-яку пору року.
А ось його улюблена комбінація – кориця, куркума та імбир.
Цікаво. За словами лікаря, це тріо добре поєднується з соєвим молоком, що надає напою ніжності. Така кава збагачена антиоксидантами та має протизапальні властивості, допомагає зміцнити серце і покращує травлення.
Додавання спецій до кави – простий спосіб зробити щоденний напій корисним. Тож не варто боятись кспериментувати з новими смаками і дарувати своєму організму додаткову користь, адже навіть звичайна чашка кави може бути справжнім джерелом енергії та здоров’я.

