/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Ffbbbd5e47aab807c7a964b96cf917f63.jpg)
Буде танути у роті: скільки потрібно варити печінку – пояснення для кожного виду
Є кілька видів печінки, і для кожного є свої правила приготування. Що потрібно знати, аби зварити ідеальну печінку – розповідає 24 Канал.
Як довго варити печінку
Найлегша у приготуванні куряча печінка. Її не потрібно замочувати та видаляти плівку, тому процес буде максимально швидким і легким. Промиваємо водою, заливаємо – і готуємо 25 хвилин від моменту закипання води. Та ж історія з печінкою з індички, але час приготування збільшується до 40 хвилин.
З печінки можна зробити багато смачних страв / Фото Freepik
А от з печінкою зі свинини та яловичини ситуація дещо інша. Спершу їх потрібно замочити на годину у воді та видалити плівку.
Після цього їх ще на 1 годину потрібно замочити у молоці. Таким чином вдасться не лише зробити печінку ніжною, а й врегулювати зарах, який може не всім подобатися. Варити її також потрібно від 40 хвилин до 1 години, готовність можна перевіряти у цьому часовому проміжку.
Улюблений гарнір: як смачно запекти картопельку по-селянськи.

