Смакує і холодною, і гарячою: трапеза на всю сімʼю, перед якою не встоять навіть гурмани
Смакує і холодною, і гарячою: трапеза на всю сімʼю, перед якою не встоять навіть гурмани

Смакує і холодною, і гарячою: трапеза на всю сімʼю, перед якою не встоять навіть гурмани

Легко, швидко, просто і смачно – таким повинен бути девіз страв сучасних господинь, які заклопотані неймовірною кількістю страв. Курочка по-французьки дозволить не тільки смачно нагодувати рідних, а й знайти трішки часу на власні справи, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "Господинька".

Рецепт курячого філе по-французьки

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 800 грамів курячого філе;
– 2 цибулі;
– 2 столові ложки олії;
– 100 грамів твердого сиру;
соус:
– 2 столові ложки майонезу;
– 4 столові ложки сметани;
– 2 зубчики часнику;
– 100 грамів твердого сиру;
– кріп, сіль, перець, паприка до смаку.

Приготування:

  1. Куряче філе нарізаємо пластинками.
  2. Змішуємо всі інгредієнти для соусу: сир натираємо, а часник продавлюємо.
  3. Жаростійку сковорідку змащуємо олією. Викладаємо шари: курка, соус, нарізана цибуля. Зверху посипаємо тертим сиром.
  4. Запікаємо 25 – 30 хвилин при 190 градусах.

Смачного!

Як "Шуба", але великодній варіант: салат з оселедцем від Ектора.

Источник материала
loader
loader