Недарма його назвали "Премія": рецепт особливого салату на Великдень
Недарма його назвали "Премія": рецепт особливого салату на Великдень

Недарма його назвали "Премія": рецепт особливого салату на Великдень

Цей салат одразу помічають, а зникає зі столу він "на Ура". 24 Канал пропонує переконатися в цьому з рецептом порталу "Господинька".

Рецепт салату "Премія"

  • Час: 25 хвилин
  • Порцій: 6

Інгредієнти:
– 350 грамів курячого філе;
– 1 пекінська капуста;
– 2 огірки;
– 2 помідори;
– 100 грамів корейської моркви;
– 1 лист лаваша;
– 1 столова ложка французької гірчиці;
– 1 столова ложка сметани;
– 1 столова ложка майонезу;
– сіль та перець до смаку.

Приготування:

  1. Філе нарізаємо дрібними кубиками та обсмажуємо.
  2. Шаткуємо капусту, огірки нарізаємо соломкою, все разом кладемо у глибоку миску.
  3. Помідори нарізаємо кубиками, моркву нарізаємо дрібніше.
  4. Нарізаємо лаваш квадратиками, все разом перемішуємо.
  5. Заправляємо майонезом, сметаною та добре перемішуємо.

Смачного!

Найпростіший варіант: як приготувати паску бріош.

Источник материала
loader
loader