/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fe42deef5aa120d04e71856b8efed859d.jpg)
Те, що треба після свят: готуємо сирний крем-суп, який розвантажить організм
24 Канал з посиланням на @anny.cooking ділиться рецептом крем-супу із плавленим сирком, який неодмінно сподобається усім членам сім'ї.
Сирний крем-суп
- Час: 30 хвилин
- Порції: 4 – 6
Інгредієнти:
– 1,2 літра води;
– 5 картоплин;
– 1 морква;
– 1 цибуля ріпчаста;
– 1 зубчик часнику;
– 2 плавлені сирки;
– 0,5 чайної ложки куркуми;
– сіль, перець – до смаку.
Як приготувати сирний крем-суп: дивіться відео
Боїтесь, що не вдасться приготувати страву від улюбленого food-блогера? Не варто, адже із продуктами з гіпермаркету "ВЕЛМАРТ" вас точно очікує успіх. Мережа приємно дивує не тільки широким вибором якісних товарів, а й вартістю, яка не б'є по гаманцю. До того у "ВЕЛМАРТ" часто діють знижки на різноманітні позиції, тому кожен українець зможе заощадити на щоденних покупках.
Приготування:
- Пів моркви натріть на терці, цибулю наріжте кубиками. Овочі підсмажте до напівготовності.
- Картоплю та іншу половину моркви поріжте кубиками.
- В киплячу воду додайте овочі. Коли картопля і морква зваряться – додайте до супу засмажку, куркуму, сіль та дрібно нарізані плавлені сирки. Варіть ще декілька хвилин.
- Готовий суп збийте блендером. Ще раз поставте на плиту і доведіть до кипіння.
- Подавайте крем-суп з сухариками та зеленню.
Смачного!
Теж приготуйте: зелений борщ із щавлем.

