Те, що треба після свят: готуємо сирний крем-суп, який розвантажить організм
Те, що треба після свят: готуємо сирний крем-суп, який розвантажить організм

Те, що треба після свят: готуємо сирний крем-суп, який розвантажить організм

24 Канал з посиланням на @anny.cooking ділиться рецептом крем-супу із плавленим сирком, який неодмінно сподобається усім членам сім'ї.

Сирний крем-суп

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 4 – 6

Інгредієнти:
– 1,2 літра води;
– 5 картоплин;
– 1 морква;
– 1 цибуля ріпчаста;
– 1 зубчик часнику;
– 2 плавлені сирки;
– 0,5 чайної ложки куркуми;
– сіль, перець – до смаку.

Як приготувати сирний крем-суп: дивіться відео

Боїтесь, що не вдасться приготувати страву від улюбленого food-блогера? Не варто, адже із продуктами з гіпермаркету "ВЕЛМАРТ" вас точно очікує успіх. Мережа приємно дивує не тільки широким вибором якісних товарів, а й вартістю, яка не б'є по гаманцю. До того у "ВЕЛМАРТ" часто діють знижки на різноманітні позиції, тому кожен українець зможе заощадити на щоденних покупках.

Приготування:

  1. Пів моркви натріть на терці, цибулю наріжте кубиками. Овочі підсмажте до напівготовності.
  2. Картоплю та іншу половину моркви поріжте кубиками.
  3. В киплячу воду додайте овочі. Коли картопля і морква зваряться – додайте до супу засмажку, куркуму, сіль та дрібно нарізані плавлені сирки. Варіть ще декілька хвилин.
  4. Готовий суп збийте блендером. Ще раз поставте на плиту і доведіть до кипіння.
  5. Подавайте крем-суп з сухариками та зеленню.

Смачного!

Теж приготуйте: зелений борщ із щавлем.

Источник материала
loader
loader